Prijava
Srijeda 21.8.2019
Događaji:
Pretraga

U toku su završni radovi na projektu Asfaltiranje lokalnog puta Trepče-Šije u općini Tešanj u cilju stvaranja infrastrukturnih uslova za održivi povratak stanovništva na ovom području.

Projekat se finansira iz sredstava Fonda za povratak BiH, Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Općine Tešanj.

Izvođač radova je firma Geo-put doo Maglaj , a nadzor vrši Inprose doo Mostar.

 

Odluku o izboru najpovoljnije ponude: Izgradnja sistema prikupljanja otpadnih voda na području općine Tešanj LOT3 možete pogledati ovdje

Odluku o izboru najpovoljnije ponude: Izgradnja sistema prikupljanja otpadnih voda na području općine Tešanj LOT1 možete pogledati ovdje

U toku su radovi na ugradnji nosivog sloja asfalta na parking prostoru u ulici Kralja Tvrtka u Tešnju. U narednim danima planira se ugradnja habajućeg sloja, asfaltiranje trotoara, nakon čega slijedi i postavljanje rasvjetnih stubova sa LED rasvjetom. Izvođač radova je firma Dobojputevi d.d. Doboj Jug.

Završeno je asfaltiranje dionice puta Džanići-Huskići u MZ Karadaglije. Izvođač radova je firma Doboj putevi dd Doboj Jug , a nadzor radova je vršio Inpros d.o.o. Mostar. Završeni su i radovi na sanaciji poda u objektu Dom u MZ Kalošević, a izvođač radova je Bara doo Lepenica. Nadzor radova vršila je firma ARH Studio doo Tešanj. Projekti se nalaze na Listi kapitalnih projekata za 2019.godinu.

Podkategorije

Novosti

Interno informativno glasilo Općine Tešanj

Najava događaja

Čestitke