Prijava
Petak 3.4.2020
Događaji:
Pretraga

Općinski načelnik poziva sve zainteresovane građane, pravna i fizička lica da dostave svoje prijedloge i primjedbe na Nacrt izmjene Regulacionog plana ''Centar-Jelah'' koji je usvojen na 3. sjednici Općinskog vijeća Tešanj održanoj 28.12.2012. godine.


Usmeni dio javne rasprave (prezentacija) obavit će se 23.01.2013. godine (srijeda) od 9:00 do 16:00 sati u općinskom uredu u Jelahu.


Nacrt izmjene Regulacionog plana ''Centar-Jelah'' je istaknut na oglasnim pločama u zgradi Općine, infopultu u Uredu Jelah, te na oglasnoj ploči u zgradi Mjesne zajednice Jelah.

Detaljnije možete pogledati: odluka rp jelah.pdf  rp-centar-jelah-2012 tekstualni dio.pdf   namjena povrsina.pdf   plan gradevinskih i regulacionih linija.pdf   plan saobracaja.pdf       saobracajna signalizacija.pdf


Zainteresovani svoje prijedloge i primjedbe mogu dostaviti Službi za katastar, urbanizam i imovinsko-pravne poslove, putem prijemne kancelarije ili na e-mail Općine nOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 06.02.2013. godine.


OPĆINSKI NAČELNIK

mr.sc. Suad Huskić, profesor