Prijava
Subota 30.5.2020
Događaji:
Pretraga
Nema slikePress konferenciji odazvao se samo dio pozvanih medija i novinara. Konferencija je protekla u izuzetno ugodnoj atmosferi i neposrednim razgovorima svih učesnika.U petak, 28. maja 2004. godine, s početkom u 11 sati održana je Press-konferencija u na kojoj su sudjelovali Općinski načelnik sa saradnicima, predstavnici parlamentarnih političkih stranaka i predsjednici klubova vijećnika u Općinskom vijeću Tešanj, predsjedavajući i sekretar Općinskog vijeća, te novinari-dopisnici i mediji s područja naše Općine.
Neposredno pred press-konferenciju održan je prijem i razgovor predstavnika političkih stranaka, predsjednika klubova vijećnika u Općinskom vijeću, te predsjedavajućeg i sekratara Općinskog vijeća kod Općinskog načelnika.
Tema press-konferencije bila je aktuelna problematika na području naše općine sa posebnim osvrtom na realizaciju i planiranje kapitalnih projekata u proteklom periodu te do kraja ove godine.
Uz brojna pitanja i odgovore učesnika na press-konferenciji, konferencija je protekla u opuštenoj atmosferi i protekla u neposrednom razgovoru i ugodnom druženju.