Login
Saturday 4.7.2020
Live ticker:
Search
Nema slikeČestitku građanima katoličke vjeroispovijesti u povodu vjerskog praznika Božića uputio je predsjedavajući Općinskog vijeća Vedran Kaser. Prenosimo je u cijelosti.U povodu nastupajućeg Božića, velikog katoličkog blagdana, svim građanima općine Tešanj želim mir i svako dobro, posebno u vremenu kada globalna kriza opterećuje cijeli Svijet, kako u ekonomskoj tako i političkoj sferi života ljudi.
Ovi negativni trendovi ne mimoilaze ni Bosnu i Hercegovinu, pa ni našu lokalnu zajednicu, opterećenu, prije svega, nefunkcionalnim društveno-političkim sistemom i svakojakim negativnim pojavama u društvu, što neminovno deprimirajuće djeluje na građane, stvarajući osjećaj beznađa i neizvjesne budućnosti, posebno za generacije mladih.
Zato nam je, sada kao nikada, potrebno svjetlo nade u bolje sutra, što nam blagdani upućuju kao poruku, potrebno je da se svi odgovorni ljudi kao i svi građani, umno i dobronamjerno usmjerimo na izgradnju boljeg i pravednijeg društva, sigurnosti građana u svakom smislu.
U nadi da poruka Božića dodirnu naša srca i duše, svim katolicima općine Tešanj želim sretan Božić i da radosti blagdana podjele sa svojim obiteljima, prijateljima i susjedima.


PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA
Vedran Kaser, dipl. ing. inf. teh.